BLog bericht

De buitenboel aangepakt

Opnieuw stapjes gezet om ons Boshuisje weer een stukje leuker te maken. Er vanuit gaande dat het deze zomer lekker weer is om veel buiten te zijn, hebben we ons deze keer vooral op de tuin gericht.

Links van de voordeur hebben we een ‘klompenhok’ geplaatst voor de wandelschoenen. Rechts staat een stevige tuinbank waar je – ook als er een buitje valt – droog zit en uitzicht hebt op het drukbezochte vogelhuisje. De ingrijpendste verandering heeft zich voltrokken in de ruimte tussen het huis en het schuurtje. Daar stonden een aantal zielige struiken plus een rijtje dode coniferen. Hoveniersbedrijf Benz heeft die vervangen voor flink uit de kluiten gewassen rhododendrons.

Nu alle bomen rond het huisje vol in het blad zitten, hebben we kunnen constateren dat er vrijwel de gehele dag een zonnige plek in de tuin is te vinden. ’s Morgens vroeg staat de zon aan de voorzijde. Dat bracht ons op het idee daar een ‘ontbijt/koffie’ corner te creëren. Tip: bij het parkrestaurant zijn ’s ochtends versgebakken broodjes verkrijgbaar…

In september werpen ons op het interieur.

Een verblijf in ons boshuisje kun je hier reserveren.

Toe aan rust?

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online