Over ons

Wij, Maria en René, houden van wandelen en (ruige) natuur. We hebben inmiddels heel wat kilometers onder de zolen weggelopen, onder meer in Alaska, Yukon, Zuid-Afrika, Thailand, Vietnam, Groenland etc. Vanwege het door de coronapandemie noodgedwongen annuleren van onze geplande buitenlandse reizen zijn wij er een paar keer in eigen land op uitgetrokken en dat is heel goed bevallen. Met als bijkomende voordelen geen gestress op luchthavens, geen jetlag en veel minder CO2-uitstoot.

Zo ontstond het idee uit te kijken naar een eigen stekkie op de Veluwe. Het ‘programma van eisen’: het huisje moest van hout zijn, voorzien van het nodige comfort, in de bossen op een park waar rust en natuur centraal staan dus geen lawaaimakend vermaak, maar wel een goed restaurant en een zwembad. Na enkele weken over Funda.nl te hebben gesurfd bekeken we huisjes in Lunteren, Ermelo, Putten, Otterlo, Beekbergen om uiteindelijk terug te keren in Lunteren en daar ons boshuisje te vinden.

Vanwege ons werk zullen we er zelf verspreid over het jaar en buiten de schoolvakanties losse weekeinden en weken doorbrengen. Om ook anderen te laten genieten van ons boshuisje hebben we besloten het via het reserveringssysteem van TopParken te verhuren.

Heb je interesse en wil je er zeker van zijn in ons ‘Finse chalet’ te verblijven, dan kun je die boeken via onderstaande knop.

Toe aan rust?

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online