BLog bericht

Weer een stukje leuker

Stapsgewijs maken we ons Boshuisje op de Veluwe steeds leuker, voor onszelf en voor huurders. Afgelopen week hebben we de saaie wanddecoraties vervangen door foto’s die – door beroepsfotografen – op de Veluwe zijn gemaakt. In de woonkamer wordt een van de wanden nu opgevrolijkt door een eekhoorn, wildzwijn, vosje en edelhert. Waar een nogal grote klok hing, hangt nu een sfeerfoto van een heidelandschap. In de hoofdslaapkamer hangt een foto van een Veluwse schaapskude en in de kleine slaapkamer een van reeën.

De kussens op de bank en de stoelen zijn – uitgevoerd in beter passende kleuren –  vernieuwd. Op de eettafel is een – in onze ogen – afzichtelijke vaas vervangen door een vrolijk, nauwelijks van echt te onderscheiden veldboeket. Ook de nieuwe placemats hebben het thema Veluwe. Voor het huisje hebben we een robuuste tuinbank geplaatst, beschut en op het zuiden. En aan de boom die vanuit de kamer te zien is, is een ‘voederstation’ voor eekhoorns bevestigd. Met het oog op de steeds warmere zomers hebben we een airco laten installeren.

Wat ons niet bevalt is de verlichting. Het is met 2 schemerlampjes in het halfduister zitten of in een zee van licht van de niet dimbare plafondspotjes. Nieuwe lampen zijn inmiddels besteld. De stoelen bij de eettafel moeten er eveneens aan geloven. Ook die vinden we qua model en uitvoering niet echt passen, dus zijn er nieuwe besteld. Wordt vervolgd.

Klik hier om ons boshuisje te reserveren.

Toe aan rust?

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online